Delphine Durand

Τα συναισθήματα του Μικρού Δράκου


Με 16 ήχους και μελωδίες (Σειρά: Τα μικρά μου μουσικά βιβλία)

This item may take 2-3 weeks to deliver

Want a 10% discount? Become a Prime member by purchasing Prime Membership (annual) or Prime Membership (lifetime)!
ISBN: 9789601641287 SKU: 9789601641287 Category: Brand:

Worldwide delivery available

  • 30 days easy returns
  • Same day dispatch for in stock items
Guaranteed Safe Checkout

Bibliagora secure payments by Stripe

Διάβασε την ιστορία και «παίξε μουσική»:
Ο Μικρός Δράκος εκφράζει όλα τα συναισθήματά του δυνατά και καθαρά!
Από τότε που ήταν πολύ μικρός, ο Μικρός Δράκος έχει το ίδιο πρόβλημα…
Όταν είναι θυμωμένος, είναι πολύ θυμωμένος.
Όταν είναι χαρούμενος, είναι πολύ χαρούμενος.
Όταν είναι λυπημένος, είναι πολύ λυπημένος.
Όταν είναι έκπληκτος, είναι πολύ έκπληκτος!
Ο Μικρός Δράκος πλημμυρίζει από τα συναισθήματά του… και κάνει πολύ θόρυβο!

Additional information

Weight 379 g
Dimensions 20.3 × 17.8 cm
Book Author







There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.